Apparaten/ICT

Op Caleido werken we met iPads en laptops. De laptops gebruiken we in de klas voor opdrachten en toetsen. De laptops blijven altijd op school.

Elke leerling leent een iPad. De iPad blijft dus van school en moet ook weer ingeleverd worden als de leerling gaat verhuizen. De iPad is om thuis huiswerk te maken of (wanneer dat nodig is) mee te kunnen doen met de online lessen. De leerling neemt zijn/haar iPad ook elke dag mee naar school om mee te kunnen doen met interactieve werkvormen.

Waar haal ik mijn i-pad?
Je iPad krijg je zo snel mogelijk als je gestart bent bij Caleido. Je krijgt dan ook een sticker met een inlogcode. En je zet je handtekening dat je weet dat de iPad van Caleido blijft en dat je hem weer in moet leveren als je niet meer bij Caleido naar school gaat.
Als je een probleem hebt met je iPad kun je bij meneer Doorn van ICT langsgaan of hem mailen op f.doorn@vario-onderwijsgroep.nl.

ICT-les
Om goed te leren werken met de iPad, laptop en alle apps en programma’s heb je ook ICT-les. In deze lessen leer je bijvoorbeeld hoe alles heet wat je nodig hebt, hoe je moet werken met programma’s als Microsoft Word, Magister, en Microsoft PowerPoint.