Aanmelden

De meeste leerlingen worden bij ons aangemeld via het COA of Vluchtelingenwerk. Maar je kunt ook zelf naar onze school komen om uw kind(eren) aan te melden. Mocht u een leerling bij u op school hebben waarvan u twijfelt of deze klaar is om naar het reguliere onderwijs te gaan? Of heeft u een leerling bij u op de basisschool die mogelijk te vroeg is doorgestroomd? Lees dan meer op onze pagina Advies.

Om een leerling aan te melden kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Er kan dan direct een intakegesprek gepland worden. Tijdens het intake gesprek bespreken we wanneer de leerling kan starten.

Bent u er niet zeker van of uw kind/leerling bij ons op school hoort? Of wilt u overleggen over een aanmelding? U kunt ons altijd even bellen.

Het intakegesprek
Tijdens het intakegesprek gaan we alle gegevens van de leerling noteren. Zorg dus dat je een officieel document bij je heb met daarop o.a. je naam en geboortedatum. We zullen ook uitleggen hoe het allemaal werkt op onze school en er is gelegenheid om vragen te stellen.